Vélemény: It's Skin - Macaron Lip Balm #1


Fő összetevői: A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, kakaóvaj, sheavaj, krizantém kivonat.
Biztos már sokan hallottatok/olvastatok erről a macaron alakú ajakápolóról. Már jó ideje tervezem, hogy beszerzem ezt a kis drágát, és mivel a Etude House - Shinee Star lip balm-om már a végét járja, így ez meg is történt. Amúgy ajándékba kaptam a testvéremtől, szóval ezúton is még egyszer szeretném megköszönni neki! Négy változatban kapható: ananász (sárga), szőlő (lila), eper (rózsaszín), zöld alma (zöld). 


Az ujjal belenyúlkálós történet ugye nem éppen higiénikus, de nekem ez annyira nem probléma, csak ügyelek, hogy ez tiszta kézzel történjen. Aki viszont végképp nem szeretne belenyúlni, annak marad az ecset.

A termék mennyisége 9g.
Felvitelkor egy picit fényes hatása van az ajkakon, de pár perc múlva beszívódik. Színe és íze használatkor nincs, viszont hihetetlenül édes, eper illata van. Egy enyhén/közepesen ápoló terméknek tartom, akinek többre van szüksége, annak így nem tudom ajánlani. Nekem viszont tökéletesen bevált, pihe-puhák lesznek tőle az ajkaim.


Összességében jó terméknek tartom, a csomagolása über cuki, a hatása is megfelel. Egy igazi szemet gyönyörködtető látvány a polcomon a többi piperém között. :)

Újravenném? Igen, de még van néhány koreai ajakbalzsam, ami izgatja a fantáziámat.

Honnan szereztem be és mennyiért? 
Az enyém eBay-ről való, $6.99-ért (kb. 1550 Ft) ingyenes szállítással a beautynetkorea eladótól.
Kaptam hozzá három (a képen azért van kettő, mert egyet a nővéremnek adtam) Holika Holika és egy Etude House termékmintát ajándékba.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése